ÇANAKKALE / GELİBOLU - Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

0(286) 566 24 99
0(286) 566 24 99
Adres
GAZİ SÜLEYMAN PAŞA MAH. ŞEHİT MURAT ÖNOL SK. GELIBOLU ANADOLU IMAM HATIP LISESI NO: 2 GELİBOLU / ÇANAKKALE
Vizyon
Sosyal ve kültürel alanda örnek, mesleki ve teknik alanda öncü, çağdaş ve dinamik Atatürk Mesleki Teknik!
Misyon
Bugünün ve geleceğin ihtiyaçlarının ışığında; milli ve manevi değerlere bağlı ve bu değerleri çağdaş düşüncelerle destekleyebilen ve sentezleyebilen, teknolojiyi en iyi şekilde kullanabilecek mesleki bilgi, beceriye sahip, emeğe saygı duyan, faziletli, kendine güvenen nitelikli insan gücünü oluşturacak fertleri yetiştirmektir.
Kros İl birinciliği,Bireyselde boks birinciliği,Futbolda ilçe birincilikleri.
Taşımalı + Kişisel ulaşım
ŞEHİR İÇERİSİNDEN DE ÖZEL SERVİSLER MEVCUTTUR.
Yerleşim Yeri
Gelibolu İlçe Merkezi GAZİ SÜLEYMAN PAŞA MAHALLESİ.GONCA SOKAK NO:8 CUMARTESİ PAZARININ KURULDUĞU EMEMK CADDESİNİN SONUNDA ATATÜRK PARKININ GÜNEY KESİMİNDEDİR.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İlçe MerkeziYİZ Çanakkale´ye uzaklık köprüden geçişle 45 km.olup 35 dakika dır.Denizle ulaşım Gelibolu-Lapseki;Gelibolu-Çardak arasında feribotlarla sağlanmaktadır.
OKULUMJUZA SINAVSIZ GİRİLEBİLMEKTE VE TERCİHLE KAYIT YAPILMAKTADIR.
MESLEK LİSELERİ ARASINDA ORTALAMA BİR BAŞARI DURUMU MEVCUTTUR.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi
SON 3 YILDIR 2 YILLIK YÜKSEKOKULLARA ÖĞRENCİ VERMEKTEYİZ.GEÇTİĞİMİZ 2020-2021 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILINDA 3 ÖĞRENCİMİZ 4 YILLIK FAKÜLTELERE GİRMEYİ BAŞARMIŞTIR.DAHA ÖNCEKİ YILLARDA DA 1 YADA 2 ÖĞRENCİ 4 YILLIK OKULLRA KAYIT YAPTIRMIŞTIR.
Sportif Etkinlikler
OKULUMUZDA ERKEK FUTBOL TAKIMI KIZ- ERKEK MASA TENİSİ TAKIMI VE SATRANÇ TAKIMLARIMIZ VARDIR.
Bilimsel Etkinlikler
OKULUMUZ TÜBİTAK 4006 LARA BİR ÇOK SENELER KATILMIŞTIR.BU SENE İSE 2204 -A LİSELER ARASI PROJE YARIŞMALARINDA 6 ADET BAŞVURUMUZ OLMUŞTUR.BUNLARDAN BİR TANESİ BURSA BÖLGE ELEMELERİNE DAVET EDİLMİŞTİR.
Proje Çalışmaları
MESLEK LİSELERİ AİLELERLE BULUŞUYOR KAPSAMINDA HER SENE BİR AİLEYE KATKILARDA BULUNURKEN BU SENE AYLIK BİR KAÇ AİLEYE YARIM FAALİYETLERİNDE BULUNMAKTAYIZ.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
ERASMUS+ KAPSAMINDA ÖNÜMÜZDEKİ EĞİTİİM VE ÖĞRETİM YILINDA HAREKETLİLİĞN OLACAĞI BİR PROJEMİZ KABUL EDİLMİŞTİR.AYRICA DA 3 ADET YENİ BAŞVURUMUZ OLMUŞ OLUP SONUÇLARI BEKLENMEKTEDİR.